Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

Zaradi epidemioloških razmer bodo tudi letos Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani preselili na splet. Vabljeni k spremljanju dogodka na Facebook profilu Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, v četrtek, 11. novembra 2021, ob 17. uri.

Inovacije bo predstavilo 12 finalistk/finalistov (6 v kategoriji študentke/študenti in alumne/alumni, 6 v kategoriji raziskovalke/raziskovalci). Kratke predstavitve finalnih inovacij si lahko preberete tukaj.

Najboljše tri inovacije v vsaki kategoriji bodo prejele denarno nagrado iz Rektorjevega sklada v skupni vrednosti 12.000 evrov in pomoč pri vstopu na trg.

Natečaj Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani poteka v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem (LUI). Je spodbuda za študentke/študente, raziskovalke/raziskovalce, pedagoške sodelavke/sodelavce in alumne Univerze v Ljubljani, da s svojimi inovacijami vstopijo na trg. K sodelovanju vabimo vse, ki imajo tehnološke in netehnološke inovacije ter inovativne podjetniške ideje.

Events

Department of Translation Studies, Department of Slovene Studies, Faculty of Arts

Konferenca Jezikovne tehnologije in digitalna humanistika

International Office, Faculty of Arts

Welcome day for Exchange Students

Faculty of Arts

Online presentation for international students

Faculty of Arts

Online presentation of Faculty of Arts for international students

Department of Asian Studies

A documentary feature film The Celestial Dragon